Image Hosted by ImageShack.us

languages.


 

 
in the spotlight.

YUI egy tehetséges és egyben gyönyörű japán énekesnő,aki 1986 március 26.-án látta meg a napvilágot Fukuoka-ban. Első igazi kislemeze 2005 februárjában jelent meg. Összesen 16 singlet, 1 digitális kislemezt, 3 albumot és 1 BEST-OF cd-t adtak ki, amik óriási sikert aratnak minden alkalommal. 2008 őszén egy kisebb szünetet tartott, hogy feltöltődjön és pihenjen. 2009 tavasszal elkezdte az új kislemez felvételeit, majd júniusban már meg is jelent. Ezután tovább munkálkodott, és októberben már jött az 「It's all too much/Never say die」 című single, aminek első száma, egyben egy film betétdala is lett. Január 20.-án jelent meg a 「GLORIA」, ami egy levelező tagozatos diákokat támogató kampány dala lett. Áprilisban jött a hír a következő kislemezről, aminek címe: 「to Mother」, majd annak kiadása után következett a várva várt új albumról szóló bejelentés. A CD július 14-én kerül a boltok polcaira  「HOLIDAYS IN THE SUN」 címmel.

YUI    Media    Extras  Domain    Cover

*Az oldalt feltétlenül Mozilla Firefoxban nézd!*

 
icons.

YUI.gp's icon base

 
send a message.

 
 
「HOLIDAYS IN THE SUN」


2010.07.14-én jelenik meg YUI új albuma 「HOLIDAYS IN THE SUN」 címmel.

 

 <Számlista>
1. to Mother
2. again
3. Parade
4. es.car
5. Shake My Heart
6. GLORIA
7. I do it
8. Please Stay With Me
9. SUMMER SONG
10. Cinnamon
11. Driving Happy Life
12. It’s all too much
13. Kiss Me
  <DVD>
01. It’s happy line MV
02. My Generation MV
03. LOVE & TRUTH MV
04. Namidairo MV
05. Laugh away MV
06. to Mother MV
07. to Mother Multi-angle Clip

「HOLIDAYS IN THE SUN」album(320 kbps) download
Credit @ YUIStalker2010.06.02-án  jelent meg YUI új kislemeze 「to Mother」 címmel.

 

 <Számlista>
1. to Mother
2. Tonight
3. GLORIA ~ Acoustic Version ~
4. to Mother (Instrumental)
 
<DVD>
☆ 『to Mother』 Music Video

「to Mother」 Single (320 kbps) Letöltés/Download

GLORIA
Megjelenés: 2010.01.20.
Tracklist:
1. GLORIA
2. Muffler
3. It's all too much ~ Acoustic Version ~
4. GLORIA (Instrumental)
Kislemez letöltése
 

 
family. 
my lovers.vár: ---
még 24/8 hely. jelentkezni lehet.ázsiával foglalkozó oldalak előnyt élveznek. ^^

 

 
people.
Indulás: 2008-04-05
 
the door.
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

cover.

42. pótlás - 2. felvonás

2010.07.08. 11:23, Jay

folytatás...

Szóval hol is hagytam abba? Azt hiszem, tudom. :)

Akkor mondjuk... folytatom a hétfői Staff Diary-val(07/05). Az egészet nem fordítom le, mert csak a szokásos dolgokat írják... Szóval akkor jöjjön YUI dal magyarázata a 「Kiss me」-ről, azaz pár gondolat belőle.
"Úgy gondolom, hogy a csók egy fajta ígéret...
...A csók egy rítus, hogy kiderítsük a másik fél érzéseit..
...a bizalmat jelentéktelen dolgok is könnyen lerombolhatják..."
Még biztos vannak szép sorok, amiket mondott a dalról, de most ezeket szedtem csak ki. És ráadásként van egy kép a 「HOLIDAYS IN THE SUN」 fotósorozatából. Méretén inkább nem változtattam(minőség miatt), mert így is pici a kép..

További információkat tudok hozni a Bokura no Ongaku-s fellépésről. YUI 3 számot fog énekelni: 「to Mother」, 「GLORIA」 és egy dalt a GO BUMBOS-tól a csapattal együtt, aminek a címe Yume no Naka (a dal címére kattintva meghallgathatjátok. És végre van pár kép a felvételről, a 2 pici, nem a legjobb minőségű, de azért észrevehető, hogy YUI valószínűleg mindhárom számnál máás ruhát viselt.

Hétfőn ugyebár ismét YUI LOCKS! volt, amiről mint az adás során kiderült, úgymond special, azaz különleges volt, mivel 4 számot leadtak az albumról, bár csak az 「I do it」-et hallhattuk teljes terjedelmében. No de melyik dalokat adták le? 「I do it」, 「Shake my heart」, 「Cinnamon」 és 「es.car」. Ezek után már csak egy dal maradt titokban, a 「Driving happy life」... de nem sokáig, hiszen tegnap a Sony Music oldalán közzétettek egy rövid részletet, amiből következtethetünk, hogy az szól a DVD menü introjában. A dalokat feltöltöm, bár már felesleges, hiszen hétvégén tuti valaki már felteszi az albumot.. :D Ja és vannak képek is a felvételről. Az egyik képen láthatunk az új albumról is egy kis "bemutatót". * Június elején volt egy ilyen pólós kép YUI-ról, szóval lehet akkor készült a felvétel is?? *

Egyre inkább csak gyarapodnak az ilyen-olyan megjelenések, így mostanában sok ilyen hírrel jövök. YUI most a ZIP-FM  Beatnik Junction nevű rádió műsorban járt. Tengerész-stílusban öltözött fel. Szerintem nagyon kedvelheti az ilyen ruhákat, mivel pl. a ZIPPER magazinban is ilyenben láthattuk. A téma természetesen a 「HOLIDAYS IN THE SUN」 volt, a műsorban háttérzeneként betették pl. a 「to Mother」, a 「Driving happy life」 és a 「Shake my heart」. Az utóbbiról kiderült, hogy 4 férfi a Staffból be akart segíteni ennél a számnál, konkrétan a refrénnél szerettek volna énekelni, szóval YUI beleegyezett, így az ő hangjukat hallhatjuk kórusként. A 「Driving happy life」 valójában itt hangzott el először, de nem lehetett belőle szinte semmit hallani, szóval.. :D Innen is van egy kép, amina  műsorvezetővel, Sayura-sannal látható. * Próbáltam így-úgy javítgatni, de nem nagyon ment. o.O*

Tegnapi Staff Diary(07/07)-ban arról van szó, hogy Nagoya-ba mentek egy rádiófelvételre, ami "nyitott" volt, tehát a fanok kintről nézhették. Amikor odaértek, azt gondolták, felhőszakadás lesz, de végeül kitisztult az ég, szóval hatott a YUI POWER. :D Nagyon sok emberrel találkoztak, akiket üdvözöltek. YUI nagyon élvezte ezt a napot. A felvétel miatt féltek, hogy a fanok miatt történik-e valami, de minden rendben ment. Végül pedig nagyon köszönik, hogy elmentek!

YUI megjelent egy műsorban, ahol úgymond a Throat Coat nevezetű gyógyteát reklámozta. Hogy miért? Mielőtt felveszi az új dalokat, mindig ezt issza, mert felmelegíti/bemelegíti a torkát * én inkább úgy mondanám hangszálait o.O * és valahogyan mindig képes megnyugtatni. Mindenkit arra bíztat, hogy próbálja ki! :) 

Akkor itt most befejezem. Valószínűleg este jön az utolsó része ennek a pár napos kimaradásnak, szóval kitartás és türelem.
adieu~~

41. pótlás - 1. felvonás

2010.07.07. 22:23, Jay

sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem, de elfoglalt voltam/vagyok, és mire géphez érek, frisselni már fáradt vagyok. Nem részletezem, mert nem akarom húzni az időt. Jöjjenek az újdonságok! Megyej szép sorban július 2.-tól. :D

A Bokura No Ongakus fellépésről újabb infókat közöltek. YUI partnere a showban Takashi Tsukamoto színész-énekes lesz, akivel együtt játszott  a Taiyou no Uta című filmben. Emelett még a GOBUMBO3-vel lép fel, akik nevüket azután változtatták meg 2000-ben, hogy meghalt az énekesük.

A július 3-i Staff Diary-ban azt írták, hogy egy új dal "született", amiből mindenki azt gondolta, hogy egy új kislemezről van szó, mivel jött a hír, hogy  YUI fogja énekelni a dalát egy új Getsuku doramának, ami július közepén kezdődik, pár nappal az új lemez megjelenése után, de mint kiderült nincs szó új kislemezről, hanem a 「Please stay with me」 lesz a dal.

Hisashi Kondo egyik munkatársa, bizonyos Katahira is ellátogatott a kiállításra, és készített  képeket róla. Ezek jobbak, mint amiket a fan csinált, szóval érdemes megnézni őket.

Azt hiszem, most így ennyi... Ez még fele se annak, ami van, tudom, de "hulla" vagyok lényegében. :D Holnap majd többel jövök, csak kell készíteni képeket is, meg fel kell töltenem ezt-azt, az meg 1 óra, amíg végzek vele... Szóval most egyelőre elégedjetek meg ennyivel. Köszönöm a megértést és türelmet! :)

oyasumi~

40. "ezen a nyáron, itt az idő a szerelemre"

2010.07.02. 15:19, Jay

... a cím a 「HOLIDAYS IN THE SUN」 szlogenje. *Úgy látszik YUI is szeretne valakit maga mellé most már. :) *

Mint kiderült a nemrég forgatott műsor a Music Lovers volt, amiről most már azt is tudjuk, hogy az again, Ameagari no Yozora ni( egy tavaly elhunyt japán énekes dala - Kiyoshiro Imawanoé), a GLORIA és a to Mother.

A Bokura no Ongaku-s fellépéshez való próbán a One Piece-ből öltözött fel Luffynak *nem ismerem az animét, szóval nem tudom így ki az :D *, azért vett fel szalmakalapot is. A fellépést majd július 16.-án fogják leadni. *lehet LIVE show, de nem hiszem*

Mint már említettem lesz, azaz most más van is egy kiállítás YUI-ról Sapporoban, amiről egy fan, aki elment készített több képet is, hogy betekinthessünk. Én személy szerint azt hittem több minden lesz... :D De így is érdemes elmenni. :) Képekért katt! 

Tegnap délelőtt derült ki kb., hogy YUI-nak készül a 「Please stay with me」-hez klip. A Mezamashi TV-ben adtak le egy kis előzetest. Ezek szerint ez az új album promóciós dala. A  klip előzetes  mellett feltettek egy rövid kérdést, hogy mit visz magával a felvételekre mindig. Erre YUI válasza az volt, hogy a shakert,. Fel is mutatott egy lilát, amit párszor meg is rázott. Mellesleg épphogy chakuután elindultak a rendelések, másnapra rá, azaz mára jött az új PV is, amit fel is töltöttek nekünk már. * Először beteszem és csak utána írok véleményt, mert spoiler-es lenne. :D *

SPOILER
Na szóóóval.. az előző frissem címe, akár ide is kerülhetett volna. Ez a klip olyan mint egy turmixolt lötty. :D De tényleg... Ha időrendi sorrendben megyek akkor fel tudom fedezni benne a 「TOKYO」-t. Hogy miért? Konyhai dalszövegírós jelenet, esti pulcsis oldalról felvett YUI. A következő az 「I remember you」. Bár itt csak kis hasonlóság van, amikor a házak között megy, meg-megáll és visszanéz. A harmadik és egyben utolsó kislemez a 「Namidairo」. A bennücsörgős gitározós, akár a 「TOKYO」-hoz is mehetne, de inkább azzal tudom összehasonlítani, na meg még emlékeztek a buszos ablakhoz döntött fejre? Itt is ugyanaz van, csak éppen a ház ablakához dől YUI. Nos tehát szerintem ez egy ilyen nagyon mixelt PV lett. Egyedül a puzzle jelenet volt az, ami igazán önálló. Ti mit gondoltok?? Véleményeket várok! :)

Ha valakinek szüksége lenne letöltési linkre, az szóljon!

A magazinok száma, amiben YUI szerepelni fog, egyre csak nő és nő. Ezekből most a héten megjelent 2. Ezekből van két előzetes, azaz igaziából 3, de a a bal oldali kép szerepel egy másik újságban is. A 2. magazin talán a TVPia lehet, de nem biztos, ezért hagytam meg a japán nevét. A képek a HITS fotósorozatból valók.

Nah és ez még nem volt elég... Mármint tegnap a hirtelen jött klip híre, még a YUI-net.com design-át is megváltozatták... Nem teljesen, csak képeket cseréltek, aminek köszönhetően rengeteg új szivárgott ki a fotósorozatból, amit mit természetesen nem bánunk. Ha japán fiú lennék,már elvéreztem volna néhol. :D Nagyon jól sikerültek a képek. Azok a sötét-árnyékos-tengerpartos is jó, de ez... :3 Még kiadták a júliusi mobilháttereket is kiadták, amit a csomagban megtalálhattok. Töltsétek amíg friss meleg!! :D

Igen még mindig nem fejezem be.. Még mindig van egy(vagy két dolog). :D A YUI-net.com főoldalán alul a 3. képre kattintva szokatlan módon kitették a 「HOLIDAYS IN THE SUN」 limitált változatához járó DVD menü bevezetőjét. A videó alatt valószínűleg a 「Driving Happy Life」 instrumentálja mehet, amiről mellesleg kiderült, hogy (elviekben) egy japán taxiszolgálat nevéből jött, ami DHL betűkkel ellátva fuvarozza utasait. Szóval a videóra visszatérve nekem tetszik, habár lehet, hogy az 「I LOVED YESTERDAY」 lemezhez jobban illene az a kocsi. Nagyon hasonlít arra, ami a 「Laugh away」 klipben van. Nah ezt is csak így beteszem, ha kell valakinek letöltés, itt is tudok segíteni! :) Szóval katt a képre, és ott keresd az ilyen button-t!

És végül a Sony Music oldalán közzétették a YUI-féle 「I do it」 előzetesét. Sokak szerint YUI hangjával és kicsit megváltoztatott hanszerelésével sokkal jobb a dal, mint a Stereopony eredeti változata. Mások épp az ellenkezőjét mondják. Én nem igazán tudok dönteni így 40 mp alapján... Ti mit gondoltok?? OwO Hamarosan az oldalra is feltöltöm.
Egyébként ha így folytatják, lassan kiszivárog az összes új dal.. o.O

Úgy gondolom minden kihagyhatatlan, fontos dolgot leírtam, szóval akkor most így ennyi. :D
no adieu~~

39. mix :D

2010.06.28. 18:34, Jay

halihóó.

Most ilyen kis vegyes friss lesz... Vannak képek, van írásos dolog és majd még ma talán lesz letöltés is, de az bizonytalan...

Vasárnapi Staff Diaryban arról van szó, hogy YUI egy TV műsor felvételén vett részt. Ebben a műsorban először szerepelt. Nagyon harmónikus volt a környezet és YUIra is ez volt jellemző, ő is nagyon nyugodt volt, és pl. vicceket mesélt. :) Ha minden igaz hamarosan ki fog derülni, milyen szereplés volt ez. * Hisashi Kondo blogja szerint, lehet a Music Lovers az. *

YUI szerepelt a Zipper nevű magazin júniusi számában. A magazinról nem tudni semmit, még azt se hogy hol lehet konkrétan megvenni. :D Egy oldalon szerepel benne, amit valaki beszkennelt nekünk. Dozou~~ 

AIR-G' YUI GALLERY IN PASSEO... Mit is takar ez? Egy kiállítás YUIról, ami Sapporoban lesz június 30-tól júlis 16-igl!! Azaz valami olyasmi.. A kiállítás YUI eddigi 5 éves munkásságáról fog szólni: a történet, a régebbi CD fotózásainak képei, promóciós cuccok, satöbbi. Bele lehet hallgatni az új albumba, a klippeket lehet nézni TVken. Illetve még fellépőruhák, gitárok és eddig nem látott képek is ki lesznek állítva..  Most kérdezem én: itt miért nincs ilyen?? T-T vagy most direkt fájdítsák a szívemet, meg a tieiteket?? El akarok menni ráááá :'(

YUI ugyebár szerepelt a júniusi B-PASS magazinban, de örömmel jelentem be, hogy az augusztusi számban is fog, ráadásul ő lesz a címlapon, és több oldalas anyagot készítettek vele, pontosabban kb. 20 oldalt fog az újságban birtokolni és ráadásként szerepelni fog benne a 「Please stay with me」 dalszövege. A címlapról már van egy képünk, illetve a fotózásról.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Továbbá YUI mégszerepelt a GO!GO!Guitar júniusi kiadásában, ami egy zenei magazin. Van benn egy interjú YUIval és néhány dalának gitárakkordjai(again, SUMMER SONG, Sea, I'll be, GLORIA és a to Mother). Ennek is sajna csak a borítójával szolgálhatok.

Ma volt új YUI LOCKS! rádióadás. Ismét 20 percen keresztül élvezhettük a műsort, amiben két új dal is elhangzott! Tehát két rádiós premier volt: a 「Parade」 és a 「Kiss me」. Nekem mindkettő nagyon tetszik. A 「Parade」 így teljes verzióban szerintem jobb, mint az a rövid előzetes. Nem a megszokott YUItól, de igazán nyárias és jó kedvre derít, ha hallgatod. A 「Kiss me」... azt meg nem tudom... az egyszerűen tetszik olyan 「I LOVED YESTERDAY」 albumra illő kis szám. Még nem legjobb minőségben tudom őket meghallgatni az a kár... Jajj nem is mondtam... szóval nem lassú dal, hanem ilyen popos gyorsabb. A felvételről készültek ismét képek, és mivel YUI ugyanabban a pólóban van, feltételezni lehet, hogy előre felvették.. 

Hmm.. Más újdonság azt hiszem nincs... Ha mégis lenne, legközelebbi frissel hozom.. :D
sayonaraa~~

38. megint Diaryk

2010.06.26. 13:39, Jay

here again.

Most nemhúzom az időt, egyből írom a frisst, mert lehet a délután folyamán megpróbálok új ikonbázist készíteni, meg találtam egy interjút is, amit ha nem nehéz, megpróbálok lefordítani.

Staff Diary (2010.06.25.)
Úgy tűnik a nyár már elkezdődött.
Mindenki, jól vagytok?

Nyári album!! 『HOLIDAYS IN THE SUN』 hamarosan jön ugyebár
Kérjük, várjátok!

Most akkor, az a megtiszteltetés ért, hogy több információt közölhetek veletek!
Az első kiadású limitált változathoz járó különleges DVD tartalma egyszerűen csodálatos!

A Staff Diaryban apránként nézzük vissza a klipeket,  amit tartalmaz a DVD.

Ez alkalommal a 『My Generation』 és  『LOVE & TRUTH』!!

『My Generation』
Image Hosted by ImageShack.us
"Leveszem az iskolai egyenruhám, de nem akarom elveszteni a 16 éves énem"♪
16 évesen, YUI megkezdte útját a zenével.
Nehéz elhatározású dal: A 『My Generation』 klipjének felvétele a suli bezárása után történt...
* itt van még valami, azt nem tudom lefordítani, mert vmi nagy marhaság jönne ki :S *

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Összezavarodás és szétszórtság az iskola körül, a produkció nagy hatásos volt♪

Image Hosted by ImageShack.us
Középiskolai tanulók is részt vettek!

Mellesleg, amikor először hallottam a dalt 2007.11.19-én Budokanban, az őszinte véleményem valahogy a mély érzelmekből jött. 
*ez is totál hülyeség o.O*

『LOVE & TRUTH』

"Azt akarom, hogy halld a szerelmes dal"
Fájdalmas, de csodálatos dal, egy nagyszerű ballada.

A klipet is egy pompás lépcsővel forgattuk.
*én inkább azt mondanám környezetben*
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Ezt egy díszletben készítettük el történelmi romokkal a középkorból.


Image Hosted by ImageShack.us
A gitár játszós jelenet is nagyon lenyűgöző lett.

Image Hosted by ImageShack.us

A klip kerete*mármint maga az egész klip* olyanná válik, mintha egy film lenne.

Amire emlékszem a felvételről, hogy YUI lemerült a díszlet tavában és bőrig ázott. (nevet)
Natsukashii (laugh) ♪

Igen, milyen nosztalgikus klip!
De, visszanézve, ez egy csodálatos klip, ami soha nem fog kitörlődni az emlékeink közül.

『My Generation』 és 『LOVE & TRUTH』 a DVD első felvételei.

Élvezzétek!

Ad-vd.

* adieu helyett, berakták a DVD szót, mint elköszönés :D *

A YUI Diary-t így nem fordítom le, megint csak a lényeget mondom el belőle. YUI nagyon megköszönte a sok kommentet a YUI RADIO-hoz, a YUI LOCKS!-hoz és az új dalokhoz. Azt üzeni, hogy mindig elolvassa a hozzászólásokat, amik nagyon boldoggá teszik. A napokban nagy elfoglalt (volt), mert sok fotózáson és interjún járt. Mivel hamarosan jön az album, próbálja magából kihozni a legjobbat és végül kéri, hogy vigyázzunk magunkra! :)

Akkor most egyelőre ennyi, hamarosan pedig még a múltkor elmaradt dalszövegeket is felteszem, ha szeretnétek gitárakkordokat is a számokhoz, azt jelezzétek, és azok is helyet kapnak az oldalon!! :3
no bájj~~

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu